Tuesday, 2 February 2021

Tätä tietoa Uuden Suomen Puheenvuoro ei halua sinun saavan: WHO:n tietokannan mukaan koronavirusta vastaan suunnattu mRNA-rokote on jo tappanut yli 500 ihmistä

Julkaisin tänään alla olevan blogikirjoituksen Uuden Suomen Puheenvuorossa ja seurauksena oli kirjoituksen poistaminen ja käyttäjätilini sulkeminen.

___

WHO:n tietokannan mukaan koronavirusta vastaan suunnattu mRNA-rokote on jo tappanut yli 500 ihmistä


WHO kertoo tietokannasta ja sen käyttöön liittyvästä nettisovelluksesta omalla sivullaan. Tietokannan nimi on VigiBase™ ja sovelluksen nimi on VigiAccess™.

Tietokantaan kerätään tietoja lääkkeiden ja rokotteiden haittavaikutuksista. WHO selittää myös, miksi kaikkia haittavaikutuksia ei saada selville lääkkeitä testattaessa. Siksi, että testit tehdään ”ideaaliolosuhteissa”, joissa testihenkilöitä valvotaan ja hoidetaan tiiviisti, kun taas oikea elämä saattaa olla toisenlaista.

Tietokannassa on tiedot lääkkeiden ja rokotteiden haittavaikutuksista vuodesta 1968 lähtien ja yli 10 miljoonaa tapausta koskien yli 150 000 lääkettä ja rokotetta oli rekisteröity syksyyn 2014 mennessä. Tietokantaa päivitetään jatkuvasti.

WHO kertoo edelleen nettisivullaan, että läpinäkyvyys on äärimmäisen tärkeää julkisen terveydenhuollon päätöksenteolle ja resurssien kohdentamiselle. (Tässä kohtaa tekee mieli huutaa suureen ääneen, että Hear hear! Olen harvinaisen samaa mieltä. Onneksi meillä on valtamedia, joka kertoo tällaisista asioista kaikelle kansalle, vai…?)

Tietokanta on vapaasti jokaisen käytettävissä ja löytyy täältä.

Katsotaanpa siis…

Mennään tuonne tietokannan sivulle ja kirjoitetaan hakukenttään koronavirusta vastaan suunnatun mRNA-rokotteen lääkeosan nimi Comirnaty ja klikataan hakunappia. Esiin tulee valikko, josta valitaan Adverse drug reactions. Taas tulee esiin tarkempi valikko, josta valitaan General disorders and administration site conditions.

Sitten voidaan alkaa tutkia listaa. Siinä on yli 33 tuhatta haittailmoitusta niputettuna kukin lajinsa mukaan. Tällä kertaa kiinnostaa otsikon mukaan kuolintapaukset. Niitä näyttää nyt kirjoitushetkellä olevan 502. Että simmottis… Voisiko tätä tulkita muuten kuin että 502 ihmistä on WHO:n tietojen mukaan kuollut tuohon mRNA-rokotteeseen? Minulle ei nyt ihan suoralta kädeltä tule mieleen muuta tulkintaa.

Median rooli

Onneksi meillä on vapaa ja laaja valtamedia, joka pyyteettömästi valistaa kansaa tärkeistä asioista. Niinpä voimme turvallisesti luottaa siihen, että viimeistään huomenna tämäkin asia on jo koko kansan tiedossa.

4 comments:

 1. Tuo tulee Sinullekin olemaan lopulta vain sulka Hatussa...Itseltäni on suljettu JuutaLoistuubissa 4 tiliä 03.11.2020 jälkeen..Kun on levittänyt tietoa ja kehdannut kyseenalaistamaan sikäläistä Vaalitulosta...Yhdysvalloissa Vioxx ehti tappaa yli 60 000 ihmistä..Ennenkuin se "Ihmelääke" vedettin markkinoilta...Valmistajakin oli täysin tietoinen koko asiasta..Mutta laski kylmästi Voittojen olevan suurempi kuin tulevat vahingonkorvaukset..Näissä Rokoteasioissahan niittenhän Ei Onneksi tarvitse enää edes tehdä sitä laskentaa...Kun Ne Vastuulliset Kansanmurhaajat ovat antaneet Nille tässä Vanhusten tappoprojektissa 100% syytesuojan.


  https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf Sivu 39

  ReplyDelete
 2. Tuo tulee Sinullekin olemaan lopulta vain sulka Hatussa...Itseltäni on suljettu JuutaLoistuubissa 4 tiliä 03.11.2020 jälkeen..Kun on levittänyt tietoa ja kehdannut kyseenalaistamaan sikäläistä Vaalitulosta...Yhdysvalloissa Vioxx ehti tappaa yli 60 000 ihmistä..Ennenkuin se "Ihmelääke" vedettin markkinoilta...Valmistajakin oli täysin tietoinen koko asiasta..Mutta laski kylmästi Voittojen olevan suurempi kuin tulevat vahingonkorvaukset..Näissä Rokoteasioissahan niittenhän Ei Onneksi tarvitse enää edes tehdä sitä laskentaa...Kun Ne Vastuulliset Kansanmurhaajat ovat antaneet Nille tässä Vanhusten tappoprojektissa 100% syytesuojan.


  https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf Sivu 39

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Kirjoitinkin paremman kommentin kun opin lopulta käyttämään (ainakin jollakintasolla tuota VigiAccessia).

  Kuolleeksi kirjatuille ei saa ikäjakaumaa näkyviin vissiin millään?

  Liekköhän tuo statistiikka nyt kovin luotettavaa? Suurin osa haitoista (81%) näkyy kirjatun Eurooppaan vaikka tiedämme, ettei Comirnatya mitenkään erityisen paljon ole tässä maanosassa pistelty Israelia lukuunottamatta? Yhdysvalloissahan se Comirnatyn pääjakelu tällä hetkellä tapahtuu ja merkillistä, ettei niitä haittoja näytä kertyvän sen mukaisesti?

  Toinen asia joka hämmästyttää "tilastossa" on ikäjakauma. Olettaisin, että rokotusjärjestys on Yhdysvalloissakin se sama kuin täällä meillä eli että heikot, vanhat ja sairaat ensin? No eipä se haittavaikutusten raportoinnissa kyllä näy. Suurin osa haitoista muka kirjataan 18-44 vuotiaille (en puhu nyt kuolemista vaan kaikista kirjauksista). Ei tuossakaan mitään järkeä ole, jos tilasto on luotettava.

  Se nyt sinänsä ei ole mikään uutinen, että oikein hauras ihminen voi kuolla oman immuunijärjestelmän aiheuttamaan reaktioon. Asiahan uutisoitiin pilkkaamassasi valtamediassa jo tammikuussa, mm. Norjassa olivat todenneet asian. Sen seurauksena käsittääkseni on ohjeistettu, ettei saattohoidossa yms olevat saa piikkiä. Kuolevat sitten mihin kuolevat. Kuolevat lähiaikoina kumminkin... Varmaan kohta valitetaan, että kuolevat koronaan kun ei rokototeta? No niin tulevat tekemään. Saattavat kuolla toki siihenkin , että hoitohuoneen ovi avattiin ja suljettiin. Tuossa vaiheessa se henkipolo kun ei kovin tiukassa ole.

  Joten enpä nyt jostain syystä ole kovin innostunut tuosta tilastosta ja pidän sitä aika kökkönä.

  ReplyDelete